Melissant – Op 24 oktober 2023 deelde politie op de landelijke televisie [video] de brutale roofoverval op een woning aan de Beukelaar in Melissant. Een gezin werd daar in hun huis, op zeer geweldadige wijze, overvallen door drie mannen. De daders namen meerdere horloges mee. Afgelopen dinsdag 31 oktober 2023 heeft de politie twee mannen aangehouden in Amsterdam, die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij deze overval in Melissant. Lees meer en bekijk de hele video hieronder >>

Vervolg >>

De politie heeft op 31 oktober 2023 twee mannen aangehouden in Amsterdam. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de geweldadige overval in de woning van een gezin in Melissant. Tijdens deze overval werd veel geweld gebruikt en tenminste één verdachte had een vuurwapen. De overvallers gingen ervandoor in een donkerkleurige auto, die deze nacht werd gefilmd in de omgeving van desbetreffende woning. Politie zette de achtervolging in, maar verloor de verdachten helaas uit het oog. Na een oproep op de landelijke televisie en verder onderzoek heeft de politie in Amsterdam deze week twee verdachten gearresteerd.

Meer informatie

Voor meer informatie rondom deze zaak kunt u bellen met de Landelijke Opsporingstiplijn (tel. 0800 - 6070) of anoniem via MMA -Meld Misdaad Anoniem (tel. 0800 – 7000).