3 september 2023, Den Bommel - Afgelopen donderdagmiddag is in een woning aan de Emmastraat In den Bommel een drugslab aangetroffen. In de woning werd een machine aangetroffen waarmee MDMA-pillen worden gemaakt. Lees meer >>

Vervolg

Ook werd in een kast een hoeveelheid MDMA-olie aangetroffen en andere vloeistoffen waarmee pillen vervaardigd kunnen worden. Tot slot troffen agenten een grote hoeveelheid pillen aan in de woning. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen en vernietigd.

Agenten kwamen de woning op het spoor nadat dinsdag een 36-jarige inwoner van Goeree-Overflakkee werd aangehouden. Zijn telefoon werd in beslag genomen. Mede aan de hand van de daaruit verkregen informatie kwam deze locatie in beeld.

Melden helpt

De strijd tegen ondermijning gebeurt door onder meer politie, gemeenten, bedrijven, waterschappen en brancheorganisaties. Maar ook u kunt iets doen. Ziet, hoort, ruikt u onraad? Hebt u het gevoel dat er iets niet pluis is? Wordt u bedreigd? Meld het! Altijd.

Bij spoed: bel 112

Geen spoed, wel politie: 0900-8844

Anoniem melden? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul anoniem op www. meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Helpt u mee om samen ons gebied van het Basisteam Haringvliet nog veiliger te maken?

Tekst Basisteam Haringvliet