[Herhaling] Ouddorp - Aanstaande zaterdag 2 september 2023 zal in het centrum van Ouddorp voor de 23e keer een Boerenlanddag worden gehouden. Vanavond, op vrijdagavond 1 september is er weer een gezellig Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden. Lees meer >>

Vervolg

De 23e Ouddorpse Boerenlanddag op zaterdag 2 september staat geheel in het teken van de agrarische sector. Naast diverse kramen met agrarische producten zoals aardappelen, sjalotten, kalebassen, bloemen, kaas (uiteraard ook de prijzenwinnende!), etc. zijn er ook vele andere kramen te zien met artikelen verwant aan de landbouwsector. Op de ring zelf zullen ook authentieke tractoren worden opgesteld; zij “spelen” deze dag natuurlijk de hoofdrol!

Officiële opening

De officiële opening zal worden verricht door mevrouw Mirjam Nelisse, Provinciale Statenlid Zuid-Holland namens de VVD, om 10.15 uur (op het pleintje voor het Ouddorpse Raad- en Polderhuis). Het openingsstuk staat natuurlijk weer de gehele dag “te schitteren” en klaar om foto’s van te maken.

Wat je niet mag missen, zijn een aantal oude ambachten zoals kaarsen beschilderen en mosterd maken en er wordt een demonstratie “schapen scheren” gegeven. Voor de kinderen is er een springkussen en tussen 14.00 en 16.00 uur zal de Boerenkapel van Brassband Concordia uit Ouddorp een gezellig optreden verzorgen!

Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden op vrijdag 1 september Op vrijdag 1 september wordt op het erf van de fam. Voogd aan het Smalle Einde 1, wederom een Boerenbal met trekkerbehendigheidswedstrijden georganiseerd. Aanvang is 19.00 uur en de toegang en deelname zijn gratis. Dit “Boerenbal” mag je echt niet missen!

Tekst VVV GO