Dirksland - Aanstaande zaterdag 19 augustus 2023 zal voor de derde keer de ‘Voogd & Voogd Wielerronde' van Dirksland, weer verreden worden. Net zoals vorig jaar is er weer een vernieuwd dagvullend programma, waarin jongeren, nieuwelingen, de funklasse en prof klasse aan bod komen. Lees meer >>

Het parcours van deze editie gaat over de Philipshoofjesweg, Beatrixlaan, Burgemeester C. Zaaijerlaan en door Bloemendaal, de start & finish is in de Philipshoofjesweg. De bewoners van deze straten worden binnenkort middels een bewonersbrief nader geïnformeerd.

Programma

Het programma voor deze dag is als volgt: om 10:15 uur begint het evenement met de nieuwelingencategorie. Vervolgens is het Om 11:30 uur begint de ‘Bloemfontein - funklasse' en worden om 12:45 uur gevolgd door de ‘VDH - sportklasse'. Daarna is om 14:00 uur de dikke banden race voor 5 tot 12 jarigen, met vervolgens de loopfietsen voor kinderen van 3 en 4 jaar. Het fietsprogramma wordt om 15:30 uur afgesloten door de wedstrijd voor prof dames. De finish wordt verwacht rond 17:00 uur.

Gedurende de ronde is er bij de Victoriahal een gezellig horecaplein te vinden. Hier kunt u gezellig plaatsnemen op het terras voor een drankje of een lekkernij. De prijsuitreikingen van alle klassen zullen ook op dit plein plaatsvinden en worden afgewisseld met een muzikale invulling. Voor de kinderen is speeltuin ‘de Flierefluiter’ vanaf 13.00 uur geopend en gratis te bezoeken. Na de ronde kunt u tot en met 22.00 uur op het plein voor de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg terecht voor een muzikale afsluiting met live artiesten en een dj.

Aanmelden

Opgeven voor de loopfietsen, dikke banden race en funklasse kan per mail via wielerronde.dirksland@gmail.com of via de website: ready2race.teamjumbovisma.nl

Volg de facebookpagina van de ‘Wielerronde van Dirksland’ voor meer informatie.