Ouddorp - Op zaterdag 16 september 2023 is het tijd voor het ultieme nazomerfeest: "Lekker nazomeren". In de prachtige tuin van de Overkant in Ouddorp op ons eigen eiland Goeree-Overflakkee kunnen bezoekers ontspannen genieten van live muziek, hartige tapas, huisgemaakte zoete lekkernijen, thee en koffie, en een verfrissend drankje. De organisatie van "Lekker nazomeren" wordt verzorgd door Soroptimistclub GO. Deze actieve club van 28 enthousiaste vrouwen zet zich in voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes, zowel lokaal als wereldwijd. "De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan Stichting Fier, het landelijk kennis- en behandelcentrum voor geweld in afhankelijkheidsrelaties." Lees meer >>

"Geniet van heerlijke hapjes en muziek in het groen."

Lekker eten en drinken

De smaakpapillen worden verwend met een breed scala aan zoete en hartige lekkernijen, allemaal huisgemaakt en vers. Bezoekers kunnen hun eigen nacho's of hamburger samenstellen bij de nachobar en burgerbar. Daarnaast is er een ruime keuze aan verrassende alcoholvrije cocktails bij de 'virgin' cocktailbar. Ook vegetariërs worden niet vergeten, want er is een ruime keuze aan vegetarische opties. Eten en drinken kunnen apart worden afgerekend.

Muzikaal talent van eigen bodem

De muzikale sfeer wordt verzorgd door getalenteerde artiesten van ons eigen eiland Goeree-Overflakkee. Het programma omvat onder andere optredens van:

Miss Clementine: De Nederlandse zangeres Clementine heeft een bijzondere band met de Ierse folkmuziek, mede dankzij haar jeugd vol water, natuur en vrijheid. Haar optredens met Ierse muziek zijn een thuisgevoel voor haar.

Duo Voci: Margreet met haar prachtige sopraanstem en Joke, die na een carrière in de popmuziek haar klassieke stem ontdekte, vormen samen het verrassende duo Voci. Met hun afwisselende repertoire van (licht) klassiek tot disco classics weten ze het publiek te ontroeren en op de dansvloer te krijgen.

"Sing it! Sisters! Een zangtrio bestaande uit drie zangeressen genaamd Els, Ilona en Julia."

Steun Stichting Fier

De volledige opbrengst van "Lekker nazomeren" gaat naar Stichting Fier, het nationale kennis- en behandelcentrum voor geweld in afhankelijkheidsrelaties, zoals situaties met loverboys. Fier heeft als missie geweld te voorkomen en te stoppen. Iedereen die zich onveilig voelt, onder druk wordt gezet, of over zijn of haar grenzen gaat, kan bij Fier terecht voor veilige hulp. Met uw deelname steunt u dit belangrijke werk en helpt u mensen in heel Nederland.

Soroptimistclub Goeree-Overflakkee heet u welkom

De organisatie van "Lekker nazomeren" wordt verzorgd door Soroptimistclub Goeree-Overflakkee. Deze actieve club van 28 enthousiaste vrouwen zet zich in voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes, zowel lokaal als wereldwijd. Naast financiële ondersteuning biedt de club haar eigen expertise en talenten aan om projecten te ondersteunen. Zo organiseren zij onder andere de campagne "Orange the World" om geweld tegen vrouwen te stoppen. Meer informatie over de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee is te vinden op www.soroptimist.nl/goeree-overflakkee.

Kom naar "Lekker nazomeren"

De prachtige tuin van de Overkant in Ouddorp vormt het idyllische decor voor "Lekker nazomeren". Het evenement begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor slechts 7,50 euro, zowel vooraf als aan de deur. Kom genieten van heerlijk eten, sfeervolle muziek en gezelligheid, terwijl u bijdraagt aan een waardevol doel.

Pratische informatie

Datum: Zaterdag 16 september

Tijd: 15.00 uur - 19.00 uur

Locatie: De Overkant, Dijkstelweg 33 3253 TA Ouddorp

Toegang: € 7,50 (verkrijgbaar vooraf of aan de deur)

Bestel direct kaarten via deze link:

Voor meer informatie over het evenement en de kaartverkoop kunt u terecht op de website.