Goeree-Overflakkee - "Blijf voor ons bidden!" Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van andere "vrije" Christenen vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed, bid je samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet wordt dit 's nachts gedaan, als teken van verbondenheid. Omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan Christenen naast elkaar, ook in deze dagelijkse strijd. Van vrijdag 9 juni op zaterdag 10 juni 2023 is de Nacht van Gebed. Overal op ons eiland komen mensen van alle leeftijden samen om te bidden. Dit jaar is er ook speciaal materiaal voor kinderen en jongeren beschikbaar. Lees hieronder meer.

Verschillende plaatsen

In de nacht van D.V. vrijdag 9 op zaterdag 10 juni (van 20:00 tot 01:00 uur) is er weer “Open Doors Nacht van Gebed” in Middelharnis, Stellendam, Goedereede, Ooltgensplaat en Dirksland.

"We willen die nacht, samen met vele Christenen door het hele land, bidden voor onze vervolgde broeders en zusters wereldwijd! U/jij bent van harte welkom! U/jij kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan!"

Meebidden op een gebedslocatie?

Klik op deze link. Wanneer het adres en de begin- en eindtijd van de gebedslocatie worden getoond, kun je je aansluiten op deze locatie om mee te bidden. Let op: aan de kaart worden regelmatig nieuwe locaties toegevoegd!

Meer algemene informatie: www.opendoors.nl/nacht.