Ouddorp - Zondag 14 mei 2023 is het weer Moederdag. "Tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten." Ook de ondernemers in Ouddorp willen Moederdag niet zomaar voorbij laten gaan en organiseren daarom een leuke actie op zaterdag 13 mei. "Elke klant die aanstaande zaterdag in Ouddorp Centrum of Plein 215 voor minimaal vijftien euro besteed (kassabonnen mogen bij elkaar worden opgeteld), mag gratis een leuke foto laten maken!" Lees meer >>

Vervolg

Gezellig samen met je moeder of als cadeau en verrassing voor haar. De foto’s worden gemaakt met een leuke hartjesframe die je zelf vast kunt houden. De foto ontvang je digitaal, maar je kunt deze ook laten printen, beide uiteraard gratis.

Twee mobiele fotografen lopen in het centrum rond tussen 10.30 en 16.30.

Rond 11.00 en 15.00 uur loopt er één fotograaf in het centrum en 1 fotograaf op Plein 215. Prints kunnen opgehaald worden bij de tent in de Weststraat, vlakbij het Raadhuis.


En dat is nog niet alles. Post de foto die je digitaal ontvangt op je socials van Ouddorp Centrum en tag #ouddorpcentrum @ouddorpcentrum of plaats je foto onder onze post op zaterdag en maak kans op een Ouddorp Centrum Cadeaubon t.w.v. €25,-

Kom zaterdag 13 mei dus zeker naar Ouddorp Centrum! Shop de leukste cadeaus, neem je moeder mee uit lunchen en ga met of voor haar op de foto. Tot dan!