8 mei 2023, Goeree-Overflakkee/ Valencia, Spanje - Afgelopen zaterdag 6 mei, waren de Open Spaanse kampioenschappen in Valencia, Spanje. Sensei André van Wezel, tevens bondscoach van het Nederlands team, was met leerling Evi Klootwijk afgereisd naar dit toernooi. "Een heel belangrijk toernooi in aanloop naar het WK in November te Arnhem..." Lees meer >>

Vervolg

Na meerdere titels in het afgelopen jaar zoals Nederlands en Europees kampioen wist ze op dit grote toernooi wederom de 1e plaats te behalen. Een prachtige prestatie tussen al deze karateka’s uit heel Europa.

Boaz Sandifort, ook een leerling van ITACHI Dojo, was naar Turnhout om mee te doen met het kumite toernooi van Asahi Dojo. Onder begeleiding van Ottie Offermans van Sportschool Offermans ging Boaz daar geweldig door zijn partijen. Na 2 partijen, beiden gewonnen door een Ippon, werd hij daar 1e.

Het is goed om te zien dat de specifieke trainingen gericht op het wedstrijdvechten vruchten afwerpen.

Als bondscoach van het Nederlands team wist Sensei André van Wezel nog 2 eerste plaatsen binnen te slepen. Rilana Muller en Chelsea Rosenau werden ook 1e. Beide dames trainingen regelmatig mee bij ITACHI Dojo met de gevechtstraining op vrijdagavond.

Het was een succesvol weekend voor ITACHI Dojo aldus de trotse Sensei André van Wezel.