Middelharnis - "Doe je klep maar open!- Het bestuur is er klaar voor, jij ook?" Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk (OVMS) organiseert aankomende Koningsdag op 27 april 2023 een supergezellige dag in het centrum van Middelharnis. "En na het grote succes van vorig jaren, zal er weer een heuse kofferbakverkoop zijn, onder aan d'n Diek in Middelharnis." Lees meer >>

Vervolg

Aanmelden

Op het Zandpad (bovenop dijk) is zoals altijd ruimte voor de kleedjesverkoop van de kinderen. Daarvoor hoef je niet aan te melden.

Het Beneden Zandpad (onderaan dijk) is geserveerd voor de kofferbakverkoop, waar men hun eigen waren mogen verkopen. Commerciële verkoop of voedingswaren mag niet. Hiervoor moet je je wél aanmelden. Voor maar €10,00 ben je zeker van een mooi plekje om je auto te parkeren en de kofferbak te openen en de gehele inhoud lekker te kunnen verkopen.

Meldt je aan via mailadres: info@ovms.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk een inschrijfformulier naar je toe gestuurd!

Live muziek

Daarnaast zijn er natuurlijk diverse kinder attracties en is er op het Diekhuusplein een gezellig terras met live muziek. Daar zijn live optredens van Sing it Sisters en het duo Jip & Daym tot 19:00 uur.

Steunen

Wil je deze, en de vele andere activiteiten van de Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk steunen, kan je je aanmelden via bovenstaand mailadres.