Middelharnis - Gemeente Goeree-Overflakkee: "Ben je, als inwoner of ondernemer op ons eiland actief betrokken bij de sector erfgoed, kunst en cultuur? Dan nodigen we je uit voor een netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van kennismaking én het opstellen van nieuw beleid." De gemeente organiseert op woensdag 12 oktober een bijeenkomst in het Diekhuus te Middelharnis. Lees meer >>

Vervolg

We maken kennis met elkaar

Op Goeree-Overflakkee is de Culturele Raad actief. Deze raad zet zich actief in voor versterking van cultuurparticipatie, erfgoed en cultuurhistorie en adviseert (gevraagd en ongevraagd) de gemeente hierover.

Na de gemeenteraadsverkiezingen zijn een nieuwe gemeenteraad en een nieuw college gevormd. Zowel de (nieuwe) leden van de Culturele Raad als de wethouder erfgoed, kunst en cultuur maken tijdens de netwerkbijeenkomst graag kennis met jou.

We gaan in gesprek over nieuw beleid

Naast kennismaken, gaan we graag met je in gesprek over het op te stellen beleid voor erfgoed, kunst en cultuur op Goeree-Overflakkee. De Culturele Raad heeft hierbij een adviserende rol. Het nieuwe beleid moet aansluiten bij de behoeften op ons eiland. Daarom wil de gemeente jou direct, ‘aan de voorkant’, betrekken. Je mening en inbreng zijn nodig om de juiste prioriteiten en speerpunten aan te brengen. Zo kunnen we met elkaar gefundeerde keuzes maken voor ons eiland.

Laat weten of je komt

Inspireren, delen en ontmoeten; dat zijn de uitgangspunten voor deze bijeenkomst. Uiteraard wordt er op dit tijdstip voor een hapje en een drankje gezorgd. Wil je ons uiterlijk vrijdag 7 oktober laten weten of je aanwezig bent via j.vanlisdonk@goeree-overflakkee.nl? We hopen je te ontmoeten op 12 oktober!

Datum: woensdag 12 oktober 2022 van 17.00 tot 20.30 uur (inloop 16:45 uur)

Locatie: Diekhuus Middelharnis

Tekst gemeente Goeree-OVerflakkee