Middelharnis - De brandweerlieden van de Olympiakazerne hadden op donderdagmiddag 29 september een drukke middag. De eerste melding van een gaslekkage kwam net na de middag binnen rond 12:45 uur. Er was een gaslek ontdekt aan de Elzenlaan in Middelharnis, waar op dan moment graafwerkzaamheden plaatsvonden voor de aanleg van glasvezel. "Rond 15:15 uur kwam er nog een melding..." Lees meer >>

Vervolg

Bij de melding aan de Elzenlaan werden, door de medewerkers van het nutsbedrijf, verschillende metingen verricht, nadat het betreffende gebied was afgezet door de politie. Door het nutsbedrijf zijn herstelwerkzaamheden gedaan en is de leiding gerepareerd.

Tweede melding Middelharnis

Rond 15:15 uur kwam er een tweede melding binnen bij de brandweerlieden van de Olympia kazerne Middelharnis/Sommelsdijk. Er werd een gaslucht geroken bij een woning aan de Berkenlaan in Middelharnis.

Ook dit gebied werd afgezet door de politie en de brandweer kon diverse metingen doen. Volgens een getuige moesten bewoners van enkele woningen, tijdelijk uit hun huizen en "ook hier werd een lek gevonden dat door de medewerkers van het nutsbedrijf werd gerepareerd."

Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Foto is archieffoto van Wilko van Dam.