28 september 2022, Middelharnis - In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. "Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema Gi-ga-groen. Daarom lezen we op woensdag 5 en 12 oktober tijdens de Voorleesclub voor en kun je gratis aanschuiven in de bieb van Middelharnis..." Lees meer >>

Kinderboekenweek
Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema Gi-ga-groen. Daarom lezen we op woensdag 5 oktober tijdens de Voorleesclub voor uit het boek de Boomhut en op woensdag 12 oktober uit het boek Anansi de Spin. Kinderen kunnen op beide dagen van 15:00 tot 16:00 uur gratis aanschuiven in Bibliotheek Middelharnis.

Themabijeenkomst Digicafé

Het wekelijkse digicafé op vrijdagochtend is bedoeld voor alle digitale vragen. Nieuw dit najaar zijn de themabijeenkomsten. Tijdens de themabijeenkomsten van het digicafé wordt er iedere keer een andere digitale vraag centraal gesteld. Iedere 2e vrijdag van de maand wordt er een ander specifiek thema gekozen om verder op in te gaan. Kom meer te weten over verschillende onderwerpen, wissel gedachten uit met elkaar en leer samen! De themabijeenkomsten zijn van 10:00 tot 11:30 uur in Bibliotheek Middelharnis en zijn gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.