Dirksland - Doe mee met het Kabouterspoor door Dirksland tijdens de herfstvakantie, van 10 t/m 30 oktober 2022. Jeugdwerk Dirksland: "Heeft u en heb jij vorig jaar ook zo genoten van de verschillende kabouterbossen? Wij ook! Maar omdat het gebruiken van Dirkslandse bos in verband met vandalisme geen optie is, willen wij samen met de inwoners van Dirksland (net zoals vorig jaar) een kabouterspoor door het dorp organiseren. Doet u/doe jij mee!" Met behulp van een route kunnen gezinnen en/of kinderen op zoek gaan naar kabouters. Lees meer >>

Vervolg
"Om het Kabouterspoor door het dorp Dirksland te kunnen organiseren willen wij de bewoners van Dirksland vragen om kleine kaboutertafereeltjes in de tuin of voor het raam te creëren, zodat de kinderen in en rondom de herfstvakantie in Dirksland kunnen genieten van een heus "kabouterspoor" door het dorp."

Meedoen
Vindt u dit een leuk idee en wilt u meedoen? Opgeven van een adres kan via jeugdwerk@svik.nl. Op een later moment zullen we de adressen samenvoegen in een route en deze vrijgeven voor de kinderen.