Stellendam - Op zaterdag 17 september 2022 organiseren de Stellerunners de 1e editie van de Scheelhoek-Plus Run. "Bij de Scheelhoek-Plus Run, die voor een deel door Natuurgebied De Scheelhoek loopt, kunt u/kun jij (hard)lopen van zonsopkomst tot zonsondergang: Wie verslaat de klok en overwint zichzelf?!" Lees meer >>

Vervolg

Waar?

De basis is ons clubhuis aan de Zuiderdiepstraatweg 2 (ingang links naast (buiten)zwembad Zuiderdiep) in Stellendam. De route van de loop gaat voor een deel door Natuurgebied De Scheelhoek.

Wat?

Om 07:00 uur óf om 13:00 uur start je met een 1e ronde van 5 km. Je krijgt 1 uur de tijd om een ronde te volbrengen, hardlopend of wandelend. Dit kan solo, met een maatje, of met een klein estafette-team. De tijd die overblijft, is je rusttijd (eten, drinken etc.). Op ieder heel uur start gezamenlijk een nieuwe ronde van 5 km. De laatste ronde start om 20:00 uur. Dit betekent dat je minimaal 1 ronde (5 km) en maximaal 14 rondes (70 km) kunt lopen. Ben je een ronde te laat binnen? Dan zit het erop en kun je helaas niet meer starten met een volgende ronde.

Kosten?

Het inschrijfgeld is €10,00 (met consumptiebon). Een deel van je inschrijfgeld gaat naar Stichting Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee. Zij bieden mensen die leven met kanker en hun naasten een ontmoetingsplek.

Inschrijven?

Doe je mee? Je kunt inschrijven via de QR-code (zie afbeelding) of via deze link.

Meer informatie?

Meer informatie vind je in de flyer (zie afbeelding) of op Facebook. Vragen kun je stellen via de mail.