Ouddorp - "U/jij bent weer van harte welkom in Ouddorp!" Op dinsdag 13 september 2022 is inloophuis De boei weer geopend (zie Agenda) voor een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect met de ziekte kanker geconfronteerd is. "Naast dat u/jij één op één in gesprek kunt met een van onze gastvrouwen, gaan we gezellig met elkaar in gesprek over de afgelopen vakantieperiode... én na 2 jaar coronabeperkingen zijn we eindelijk in staat ons 15-jarig jubileum te vieren!" Lees hieronder meer en bekijk de Agenda >>

Agenda De Boei

20 september (zie hieronder) - Op 20 september 2022 gaan we vanuit Vlaardingen een paar uur varen door de Rotterdamse haven met Vaarkracht. Er zijn nog plaatsen beschikbaar en u kunt zich aanmelden op onderstaand mailadres.

27 september (zie hieronder) - Op 27 september 2022 vieren we – 2 jaar later dan gepland – ons 15-jarig bestaan in onze locatie De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Voor het zeer aantrekkelijke programma, zie hieronder en ook hiervoor graag uw aanmelding.

  • Programma 15-jarig bestaan De Boei:

13 september - Start van de 2e jaarhelft van van ons Inloophuis

Gezellig samenzijn en verhalen over de vakanties zo mogelijk met foto’s of video’s.

20 september - Vaarkracht met de MS Saeftinge vanuit Vlaardingen

MS Saeftinghe is een voormalig politievaartuig. Vaarkracht heeft zich erin gespecialiseerd vaartochten voor kankerpatiënten uit te voeren. Hun ondertitel luidt dan ook: Even een moment geen kankerpatiënt.

Ontvangst gasten 14.00 - 14.15 uur

Trossen los en varen 14.15 - 16.30 uur door de haven (richting Willemsbrug)

Brunch en terugkeer 16.30 - 18.00 uur

27 september Jubileumdag - 15-jarig Jubileum van ons Inloophuis, aanvang 10.00!

Inloop vanaf 09.30.

Festiviteiten

Die ochtend zullen er vele activiteiten zijn waar u als gast gebruik van kunt gaan maken, zoals daar zijn:

  • Handmassage door Daisy Kruimink van 4 Total Beauty
  • Voetreflexmassage door Jeanette Mourik
  • Deelname aan Qi Gong en Acugraph, door Jolanda van Rijswijk,
  • Stoelmassage door Linda Klink,
  • Speeddaten gedurende 10-15 minuten met de dames van Coach Connect (ga samen met een van hen de interactie aan over het onderwerp waar u het over wilt hebben)

Pizzakar

Aan het eind van deze sessies (rond 12.30) verzorgen wij de lunch door middel van een ingehuurde pizzakar.

Kleistee

Voor de liefhebbers: Rond 13.30 vertrekken we naar de Kleistee voor een excursie. Korte beschrijving: De Kleistee is het mooiste restant van het zandwallenlandschap bij Ouddorp. In dit oude duinlandschap uit ongeveer het jaar 1000 zijn eeuwenlang walletjes rond akkers aangelegd, waarvan enkele later weer met klei uit de ondergrond zijn opgehoogd tot ‘schurvelingen’. In de Kleistee heeft een boerderij gestaan waar een hoogstamboomgaard met o.a. een mooie oude moerbeiboom

Meer informatie/aanmelden

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar info@deboeigo.nl of bel 06-19721167.