Middelharnis - Alzheimer Nederland, afdeling Goeree-Overflakkee organiseert haar jaarlijkse Wereld Alzheimer Dag op woensdag 21 september 2022. Deze wordt gehouden op de Menheerse Werf aan de Haven van Middelharnis. "Deze werf is opgericht in 1750 en tot begin 20ste eeuw in gebruik geweest voor de bouw van de Menheerse vissersvloot." Alzheimer Goeree-Overflakkee heet u van harte welkom: "Als u gebruik wilt maken van de lunch, dan is aanmelden noodzakelijk. Wilt u dit dan vóór 14 september doen! Doe het snel, want vol=vol..." Lees meer en bekijk de Agenda >>

Agenda

  • 11:00 uur heet de voorzitter Alzheimer Nederland, afdeling Goeree-Overflakkee de aanwezigen van harte welkom in deze historische omgeving, onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers. Daarna kunt u rondkijken op de scheepstimmerwerf waar maritieme en visserij historie weer tot leven is gebracht. Tevens is er een kraam van Alzheimer Nederland en Ketenzorg Dementie waar u met al uw vragen terecht kunt.
  • Tussen 11:30 en 15:30 uur is er gelegenheid om een korte rondvaart te maken over het havenkanaal met de ‘Anna Jacoba’.
  • 12:15 uur wordt u een heerlijke lunch aangeboden.
  • 13:30 uur neemt Dhr. Jan Both u mee in de “Historie van de visserij”.
  • 15.30 uur sluiten we de dag af met een drankje.

*Als u gebruik wilt maken van de lunch, dan is aanmelden noodzakelijk.

Aanmelden

Wilt u aanmelden vóór 14 september? Doe het snel, want vol=vol! Aanmelden kan via de mail: alzgo38@gmail.com. Of bel: 06 216 417 12 of 06 477 721 13.

Aan deze dag zijn geen kosten verbonden (drankjes beperkt). "Een ieder is van harte welkom om deze dag geheel of gedeeltelijk met ons te beleven aan de Spuistraat 1-3 te Middelharnis."