Ouddorp - Vrijdag 5 augustus 2022 zal de 37e editie van de Bloemfontein Strandloop Ouddorp gehouden worden. De organisatie is ook dit jaar in handen van AV Flakkee. Het parcours gaat door uniek natuurgebied met de paden van de Kwade Hoek en het strand. De afstanden zijn 4,5km en 10km hardlopen, de wandeltocht 10km en er zijn diverse jeugdonderdelen. Lees meer >>

Vervolg

De start en finish zijn bij strandpaviljoen De Zeester (Oosterweg/Strand Noord). De start van de wandeltocht is om 18.00u. De jeugd start om 18:30 uur met de 500m en aansluitend de 1000m. Daarna is het de beurt aan de hardlopers van de 4,5km en 10km, zij starten om 19:30 uur. Voor de wandeltocht is alleen inschrijving ter plaatse, dit kan vanaf 17:15 uur. Voor de hardlooponderdelen gaat de voorkeur uit naar inschrijven via avflakkee.nl, u krijgt dan korting op het inschrijfgeld het startnummer ligt al klaar. Behalve de vele recreatieve deelnemers komen ook elk jaar snelle regionale atleten naar Ouddorp. Christiaan van Beusichem won de laatste twee edities en ook Maikel Peeman prijkt al op de erelijst. Bij de dames pakte Laurey van den Berge al verschillende keren de overwinning.

Op de 10km route is er onderweg een waterpost, evenals bij de finish. Voor iedere deelnemer is een herinnering. Schrijf je snel in via avflakkee.nl, neem je vrienden en familie mee, en ga de uitdaging aan op vrijdag 5 augustus aanstaande in Ouddorp!