Ouddorp - Op 19 juni 2022 is het Vaderdag. "Daarom organiseren de ondernemers van Ouddorp Centrum op zaterdag 18 juni aanstaande een aantal leuke activiteiten. In Het centrum komt een klimwand te staan, waar kinderen samen met hun (stief-/bonus-)vader of misschien wel hun grootvader naar boven kunnen klimmen. Wie zal het eerste boven zijn? Durf jij de uitdaging aan?" Lees meer >>

Vaderdag in Ouddorp

"Zijn jullie geen waaghalzen of heb je na het klimmen nog zin in een andere activiteit? Dan kun je ook een bierglas graveren. Dat is pas echt een leuk cadeau voor Vaderdag!
Natuurlijk zijn deze dag de winkels open, dus shop zeker nog een leuk cadeau voor alle vaders, jong of oud. Wil je jouw vader eens op een andere manier verrassen? Neem hem dan gezellig mee uit lunchen of ga iets drinken op één van de gezellige terrassen van Ouddorp Centrum.
Kortom, maak er een echte Vader en Kind Dag van.
De klimtoren is een gratis activiteit, voor het graveren van het bierglas wordt één euro gevraagd."

De activiteiten worden georganiseerd door de ondernemers van Ouddorp Centrum en de Vrienden van de BIZ. De ondernemers kijken er naar uit jullie te ontvangen op zaterdag 18 juni 2022.