Stellendam - Alle jeugdspelers van voetbalvereniging Stellendam trainen op zaterdagochtend 11 juni 2022 als een prof! "Geen lid, maar wel zin in een sportief feestje met leuke voetbalspelletjes? Doe gezellig mee! Iedereen van 5 tot 18 jaar is van harte welkom op de Jeugdvoetbaldag van 09:00 tot 13:00 uur. De aftrap is om 09:30 uur. De dag is onder leiding van Sieme Zijm, oud-profvoetballer en jeugdtrainer bij PSV." Lees meer >>

Vervolg

De dag van 11 juni aanstaande is onder leiding van Sieme Zijm, oud-profvoetballer en jeugdtrainer bij PSV. Zijm komt niet alleen. Hij neemt een (ex-)profvoetballer en twee trainers uit het betaald voetbal mee. Eén van PSV en één van Sparta. Ook freestyle voetballer Jasmijn Janssen is erbij. Ze laat ongetwijfeld haar spetterende voetbaltrucs zien.

De voetbaldag kost niets voor de jonge deelnemers. Sterker nog: de voetbalvereniging zorgt voor eten en drinken in de pauze en na afloop.

Nationale Voetbaldag KNVB en 75-jarig jubileum VV Stellendam doet met de Jeugdvoetbaldag mee met de Nationale Voetbaldag van de KNVB. Het hele weekend viert Nederland het amateurvoetbal en zetten verenigingen hun poorten open.

Daarnaast viert de Stellendamse vereniging dit jaar haar 75-jarige jubileum. De club werd op 2 april 1946 opgericht, maar kon door de coronamaatregelen vorig jaar het feest niet echt vieren. Dat wordt nu ruimschoots ingehaald met meerdere evenementen, waaronder de Jeugdvoetbaldag. Doe mee met de Jeugdvoetbaldag!

Niet-leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of een Whatsappje naar André de Vogel: 06 4617 7671.

"Tot 11 juni op sportcomplex ‘Molengors’ aan de Zuiderdiepstraatweg 40 in Stellendam!"