Regio - Zaterdag 11 juni 2022 geeft Oratoriumkoor Arte Vocale, samen met COV Laudate uit Hardinxveld Giessendam, een concert. "We zijn blij dat we dat weer kunnen. Het concert zal dit keer niet op ons eiland Goeree-Overflakkee plaatsvinden, maar toch zouden we het wel fijn vinden als we u/jou weer ontmoeten. Voor het eerst in Nederland zal het 'Lauda Jeruzalem' van Zelenka uitgevoerd gaan worden." Lees meer >>

Zelenka’s Lauda Jerusalem

Zaterdag 11 juni treden de koren Arte Vocale (Middelharnis) en Laudate (Hardinxveld-Giessendam) samen op met medewerking van het Barok Consort Musica Aeterna. Tijdens dit concert zullen de componisten Händel en Zelenka centraal staan. Van de laatste gaan zij o.a. Lauda Jerusalem uitvoeren, na hiervoor - na enig onderhandelen met de internationale sopraan Hana Blaziková - de rechten te hebben verworven. Het wordt de eerste keer, dat dit werk in Nederland wordt uitgevoerd.

Het concert wordt gegeven in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de koorleden, via de website (www.covlaudate.nl) of aan de zaal. Tijdens de pauze krijgt u een drankje aangeboden.

We hopen u/jou te zien op 11 juni!