Goeree-Overflakkee -Stichting Europa Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen op Goeree-Overflakkee, voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Europa Kinderhulp organiseert reizen voor kwetsbare kinderen uit Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, België, Oekraïne en Nederland, zodat zij de kans krijgen om op vakantie te gaan bij een gezin in Nederland. Lees meer >>

Vervolg-

Hoe werkt het?

Een reis duurt tien dagen tot drie weken (het verschilt per reis). De contactpersonen in de uitzendende landen selecteren de kinderen die het nodig hebben om even uit de lastige omstandigheden van hun dagelijkse leven gehaald te worden. In de zomervakantie reizen de kinderen en hun reisbegeleiders per bus, trein of vliegtuig naar Nederland. Een vakantiegezin ontmoet hun vakantiekind op een centrale plek in de regio.

Tijdens het verblijf van het kind gaat het niet om dure uitjes, maar juist om aandacht en geborgenheid bieden. Bovendien krijgt elk vakantiegezin een contactpersoon, die waar nodig hulp kan bieden. "Aan het einde ontmoeten we elkaar op de afgesproken plek en reizen de kinderen in groepsverband weer naar hun woonplaats."

60 Jaar Europa Kinderhulp heeft laten zien dat de kinderen opleven tijdens het verblijf bij de vakantiegezinnen en weer even onbezorgd kind kunnen zijn.

Kies zelf een reis! We zijn nog op zoek naar nieuwe vakantiegezinnen voor aankomende zomer, zodat zo veel mogelijk kinderen een plekje hebben om hier vakantie te vieren. In elke regio bieden we verschillende reizen aan, je kunt zelf kiezen welke reis jouw voorkeur heeft. Het maakt overigens niet uit of je alleenstaand of samenwonend bent en of je wel of geen kinderen hebt. Het belangrijkste is dat je een kwetsbaar kind een fijne onbezorgde tijd bij jou thuis wilt bieden

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link naar europakinderhulp.nl, hier kun je ook een informatiepakket aanvragen.