Middelharnis - Sinds vrijdag 7 januari 2022 wordt de 79-jarige Maria vanuit de Berkenlaan in Middelharnis vermist. Familie bracht middels de politie 10 januari de vermissing naar buiten zodat meer mensen uit kunnen kijken naar de vermiste dame op leeftijd. Politie heeft de afgelopen dagen in de buurt van de dorpen Middelharnis en Nieuwe-Tonge gezocht en meldt vrijdag 14 januari: "We zijn ook vandaag druk bezig geweest met de vermissing van mevrouw, middels een zoektocht in natuurgebied De Vliegers. Het onderzoek loopt nog steeds. Op verzoek van de familie worden er verder voorlopig geen uitlatingen gedaan. We vragen hiervoor uw begrip." Lees meer >>

Vervolg

Iedereen wordt gevraagd uit te blijven kijken naar de 79-jarige Maria.

Politie: "Ze is op vrijdag 7 januari 2022 voor het laatst gezien aan de Berkenlaan in Middelharnis. Ze is lopend naar huis gegaan, maar het is onbekend wat voor kleding ze droeg. De vermiste Maria is slank en heeft een verzorgd uiterlijk en is 1.70 lang. Ze draagt een bril en heeft grijs haar.

Zie je haar of heb je andere relevante informatie, bel dan 112! De politie is nog steeds aan het zoeken. Er is ook met een warmtebeeldcamera van de plaatselijke brandweer gezocht en er vloog (10 jan.) een politiehelikopter in de omgeving boven Middelharnis.

Het onderzoek blijft gaande en we houden u op de hoogte.