Middelharnis/Sommelsdijk - Goed nieuws voor alle boekenliefhebbers die uitkijken naar de boekendagen van de Exoduskerk in Sommelsdijk /Middelharnis. De eerste verkoopdag start op zaterdag 30 oktober 2021. De boekenmarkt van de Exoduskerk is divers en uitgebreid en hoort tot één van de grootste van Goeree Overflakkee. De boeken liggen overzichtelijk op rubriek gerangschikt. Lees hieronder meer.

Vervolg

Natuurlijk romans, thrillers, literatuur, kunst en hobbyboeken. Bijzondere exemplaren over WO2, streek- en algemene geschiedenis (herdruk. H.van Dam-1680 tot werk van Cats en Vondel). Religie van Smytegelt tot Kuitert en kinderboeken van Annie M.G tot Thea B.

Antiquariaat is al jaren een onderdeel van onze boekenmarkt. Ook de collectie CD’s en DVD’s mag er zijn.

Deze veelzijdige boekenmarkt, die wij in de ontmoetingsruimte van de kerk willen houden, is extra ruim van opzet. De geldende gezondheidsregels worden daarbij gehandhaafd. Ook is er een looproute.

"Dus naar de Exodus… op de zaterdagen 30 oktober, 6 -13 -20 november 2021!"

Tijdens de ontmoetingsdagen is de boekenmarkt ook vrijdagavond 5 november (19.00- 21.30 uur) te bezoeken. Het gebouw is op zaterdagen geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Adres: Exoduskerk – Dorpsweg 97a – Sommelsdijk/Middelharnis.

De boekenmarkt is onderdeel van de ontmoeingsdagen van de Exoduskerk. De opbrengst gaat naar activiteiten en onderhoud van de kerk en ook wordt een deel bestemd voor goede doelen.

Meer informatie

Informatie via Bert Voorberg, via de mail: bertvoorberg31@gmail.com