De Stichting Vrienden van het Van Weel Bethesda-Ziekenhuis Dirksland is blij met de spontane gift van de schilderijen van Jeanet van der Kamp. Jeanet schenkt de opbrengst van haar schilderijen aan de stichting en deze gebruikt het geld voor projecten in het ziekenhuis waar normaal gesproken geen budget voor is. De schilderijen worden vanaf €50,00 aangeboden en verkocht aan de hoogste bieder en de opbrengst komt dan geheel ten goede aan Stichting Vrienden van Het van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Lees hieronder meer.

Vervolg

Voor geïnteresseerden is dit een gelegenheid om een werk te kopen waarvan u zelf de waarde bepaalt. Voor Jeanet is dit een mooie afronding van een lange periode van exposeren. De expositie is tot 1 december in het ziekenhuis in Dirksland.

"De werken geven een impressie van het landschap in onze waterrijke omgeving en van andere onderwerpen die interesseren."

Dit is de laatste expositie van Jeanet en zij wil haar schilderijen graag een goede bestemming geven. Daarom komt de hele opbrengst ten goede aan de genoemde stichting.

Vanwege corona heeft Jeanet al haar schilderijen online gezet en zijn de ze te zien op haar website www.jeanetvanderkamp.nl. De nummers van de werken corresponderen met de werken op de website.

Bod uitbrengen

Via het e-mailadres op de website, onder contact, kunt u meer informatie vragen of een bod uitbrengen. Bieden kan van 1 oktober tot uiterlijk 1 december 2021. Bent u de hoogste bieder dan wordt er na 1 december 2021 contact met u opgenomen.

"Wij hopen op een mooie opbrengst voor ons plaatselijke ziekenhuis!"

Meer informatie

Voor alle informatie en opbrengst van de giften kunt u ook kijken op: vrienden.zhsdirksland.nl