Goeree-Overflakkee - Herfstvakantie 2021 organiseert de lokale ChristenUnie weer een kinder-zwerfafval-opruim-wedstrijd. "De ChristenUnie vindt het belangrijk dat ons eiland er schoon en opgeruimd uitziet en veilig is voor mens en dier. Dat er steeds meer mensen zich hiervoor inzetten vindt de ChristenUnie dan ook een hele goede ontwikkeling!" Na de enthousiaste reacties in de voorjaarsvakantie en gezien de grote hoeveelheden opgeruimd zwerfafval is besloten om vaker een opruimactie te organiseren en alle kinderen van het eiland mogen weer meedoen! Lees hieronder verder en bekijk de foto's, met Dirkje en Jente, beide winnaars van de vorige wedstrijd.

Vervolg

Alle kinderen van Goeree-Overflakkee mogen meedoen. Het is de bedoeling dat kinderen samen met hun ouders/verzorgers zwerfafval op gaan ruimen in/rond de herfstvakantie (18 - 22 oktober 2021). Dit kan gewoon in de eigen wijk of in een stuk natuur in de buurt. Samen op pad met goede handschoenen en een vuilniszak. In actie voor de natuur!

Win een kadobon

Met de wedstrijd zijn ook weer prijzen te winnen. De kinderen die een foto van hun gevonden zwerfafval sturen naar het mailadres van de ChristenUnie of plaatsen op de Facebookpagina ChristenUnieGO maken kans op de hoofdprijs: een cadeaubon ter waarde van 25 euro van een lokale speelgoed- of boekenwinkel naar keuze.

Bij het inzenden van de foto’s moet de naam van de opruimer en de opruimlocatie vermeld worden. De foto’s worden allemaal geplaatst op Facebook. De foto’s worden beoordeeld op hoeveelheid afval, creativiteit en aantal likes dat ze krijgen op Facebook.

Uiterste inzenddatum is vrijdag 29 oktober 2021. Vrijdag 5 november worden de winnaars bekend gemaakt.

"Samen voor een mooier eiland!"

Tekst ChristenUnieGO