Goeree-Overflakkee - De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat het nieuwe seizoen voor dans/sportlessen weer gaat beginnen. "De afgelopen anderhalf jaar heeft ons meer dan ooit geleerd dat een goede lichamelijke conditie erg belangrijk is. En dat een goede balans tussen werk(stress) en ontspanning nodig is om goed te kunnen functioneren. Dansen/sporten kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren voor zowel jong als oud!", aldus Petra Hoek. "Dans je fit Goeree-Overflakkee! Voor iedereen van 7 tot 80+ is er wel iets!" Lees hieronder meer.

Vervolg

"Als je meer wilt gaan bewegen , zoek dan een activiteit die goed bij je past . Als je gaat dansen/sporten in groepsverband is dat niet alleen gezellig , je ontmoet ook mensen met dezelfde interesse die je zullen stimuleren om vol te houden!", aldus Petra, die dans- en dansfitnesslessen voor zowel kinderen als volwassenen verzorgt op verschillende locaties op Goeree Overflakkee. Ze zegt: "Je wordt fit terwijl je plezier hebt!"

De Staver, Sommelsdijk

Vanaf 1 september kun je in Sport- en Recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk bij Petra Hoek terecht voor Streetdance (voor kinderen en jongeren), Piloxing (een combinatie van cardiobewegingen uit boxen en spierversterkende oefeningen uit pilates), Zumba (een work-out vol dansbewegingen) en Zumba Gold (dansfitness voor senioren).

't Centrum, Ooltgensplaat

In ’t Centrum in Ooltgensplaat zijn er streetdancelessen voor verschillende leeftijdsgroepen.

Dirksland

In Dirksland kunnen dames een cursus Ladiesstyling doen en kun je (samen met je partner) Salsa leren dansen. Er zijn lessen voor zowel beginners als voor gevorderden.

Meer informatie

Meer info vind je op de website: www.petrahoek.nl.

Gratis proefles

Dus heb je zin om aan je conditie te werken, spieren te trainen en/of leuke dans moves te leren? Twijfel niet en boek een gratis proefles op 06-22168161 of info@petrahoek.nl .

"Voor iedereen van 7 tot 80+ is er wel iets!" - Petra.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.