Dirksland - Stichting Kairos is een maatschappelijke opvang voor kwetsbare jongvolwassenen op Goeree-Overflakkee. "Middels intensieve begeleiding helpen we ze te werken aan een fundament waarop verder gebouwd kan worden richting een volgende stap in hun woon- en levenssituatie. De ervaring leert dat grip op het leven krijgen én houden niet altijd eenvoudig is...." Kairos zoekt ZZP'ers om het vaste team te versterken, lees hieronder meer.

Grip op het leven

De ervaring leert dat grip op het leven krijgen én houden niet altijd eenvoudig is; de doelgroep heeft vaak al een lange weg afgelegd voordat ze bij Kairos komen en vinden geen plek in de reguliere opvang elders onder andere door contra-indicatie.

Kairos

Kairos betekent ‘het moment in tijd dat ertoe doet, dat kansen biedt of voor een doorbraak weet te zorgen.’ Niet voor niets dus deze speciale naam.

ZZP'ers gezocht!

Wij zoeken ZZP'ers* om ons vaste team te versterken. We zijn een kleine en vernieuwende organisatie. De lijntjes zijn kort en er is veel ruimte om gezamenlijk de werkzaamheden in te delen. Je levert een belangrijke bijdrage aan de zorg, de veiligheid en het werkproces. Dit doe je in wisselende diensten. (weekend, dag, avond, slaap).

We werken voornamelijk met onze gasten aan individuele trajectplannen, daarnaast zijn er dagelijkse werkzaamheden waarin het groepsproces ook aan bod komt. Wij maken gebruik van de presentiebenadering.

Profiel

Profiel:

  • Je hebt een ruime ervaring opgedaan met soortgelijke doelgroep.
  • Je bent communicatief sterk, pragmatisch ingesteld, en een creatieve, enthousiaste en bindende persoonlijkheid.
  • Je hebt een nuchtere en zakelijke stijl van begeleiden zonder dat je daarin voorbij gaat aan de menselijke emotie.
  • Humor en een gezonde dosis relativeringsvermogen zijn voor jou belangrijk.

Reageer!

Stuur een mail met je motivatie en cv naar info@stichtingkairos.nl

Meer informatie

Voor meer informatie staat op de nieuwe website: www.stichtingkairos.nl / Stichting Kairos Voorstraat 14, 3247 CE in Dirksland.

*Salaris en voorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk.