Middelharnis - Vandaag, zondag 1 augustus 2021, is een belangrijke datum voor Ad en Janneke Visser. 50 jaar geleden, op 1 augustus 1971, openden zij voor het eerst de deur van het inmiddels voor velen bekende Tabakswinkeltje op de Westdijk 44 in Middelharnis. "Leuk weetje; al lang voor 1971 was in dit kleinste winkeltje van de dijk een tabakswinkel gevestigd." Lees hieronder meer.

Vervolg

Het is nog steeds een tabakswinkel met een exclusief assortiment. Ze verkopen naast het standaardassortiment, sigaren en sigaretten die niemand anders op Flakkee verkoopt. Ad en Janneke onderscheiden zich ook nog op een ander vlak, van alle andere winkels, ze hebben namelijk altijd tijd voor een praatje en bieden de persoonlijke service en vriendelijkheid van vroeger. Er zijn zelfs klanten die alleen langskomen voor een praatje. Wil jij meer weten over Flakkee en d’n Diek, en echte Flakkeese verhalen horen, stap dan gerust binnen!

Als je de winkel binnenstapt, waan je je 50 jaar terug in de tijd. De meubels zijn nog hetzelfde als in 1971. Dit is er niet aan af te zien, want Ad en Janneke onderhouden hun winkel met veel liefde en plezier. Ad is een echte muziekliefhebber, de muziek is dan ook altijd te horen op de achtergrond in de winkel. Hij weet je er ook alles over te vertellen en hij doet dit ook met veel plezier en passie.

Ad en Janneke staan elke dag samen in de winkel. In hun vrije tijd genieten ze samen van hun favoriete hobby, voetbal!

Samen zijn ze groot fan van hun geliefde voetbalclub, Ajax. In hun vrije tijd gaan ze naar Europese uitduels of genieten ze samen of met hun kinderen en kleinkinderen van de wedstrijden van hun favoriete club! En als er geen voetbal is, dan zijn ze te vinden op het water, heerlijk varen met hun boot.

"Loop jij deze week ook even binnen bij Ad en Janneke om hen te feliciteren? Als je er toch bent, koop gelijk een staatslot, want de winkansen zijn bij hen net iets hoger…"