Goeree-Overflakkee - Ellen Nijssen (52) is door de leden gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van de VVD Goeree-Overflakkee. Het bestuur had haar voorgedragen en dit advies werd door de leden unaniem overgenomen. "Ellen woont in Middelharnis en is in het dagelijks leven zelfstandig ondernemer. Sinds 2018 is ze raadslid voor de VVD Goeree-Overflakkee. Ellen over haar benoeming: “Ik ben ontzettend blij dat de leden mij steunen..." Lees hieronder meer.

Vervolg

Ellen woont in Middelharnis en is in het dagelijks leven zelfstandig ondernemer. Sinds 2018 is ze raadslid voor de VVD Goeree-Overflakkee. Ellen over haar benoeming: "Ik ben ontzettend blij dat de leden mij steunen als lijsttrekker van de partij. Afgelopen jaren heb ik veel kunnen leren en gezien wat goed gaat en waar dingen beter kunnen. Ik ben ontzettend gemotiveerd om me de komende jaren in te zetten om de belangen van alle inwoners van Goeree-Overflakkee te behartigen vanuit een liberale insteek."

Addy Rijerkerk had eerder al aangegeven dat zij na deze raadsperiode niet meer beschikbaar is als raadslid en lijsttrekker. Sinds 2006 was zij raadslid in de gemeente Goedereede en sinds 2013 in de gemeente Goeree-Overflakkee. Tot de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 zal zij fractievoorzitter in de raad blijven, maar niet meer het gezicht zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen. "Na 15 jaar vind ik het tijd om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie. Ik ben blij met Ellen als opvolger en wens haar heel veel succes", aldus Addy. De VVD Goeree-Overflakkee is Addy zeer erkentelijk voor de vele jaren die zij zich met energie en positiviteit heeft ingezet voor de partij.