Goeree-Overflakkee - Deze zomer en herfst spreken enquêteurs van I&O Research op verschillende plekken in de gemeente Goeree-Overflakkee bezoekers aan om hen enkele vragen te stellen. "Wat vinden recreanten en toeristen van ons eiland en de Zuid-Hollandse Delta, waar wij deel van uitmaken? Ook u/jij als inwoner van Goeree-Overflakkee kan worden aangesproken..." Het onderzoek start deze week en duurt tot ongeveer eind oktober 2021. Lees hieronder meer.

Vervolg

Gemeente Goeree-Overflakkee: "Ook u als inwoner van Goeree-Overflakkee kan worden aangesproken. Met dit onderzoek willen wij, samen met een aantal buurgemeenten, zicht krijgen op wie de regio bezoekt en wat hun verwachtingen, ervaringen en wensen zijn. Zo kunnen we samen met ondernemers en de marketingorganisaties gerichtere keuzes maken als het gaat om ontwikkelingen binnen toerisme en recreatie in onze gemeente en de regio. Het onderzoek start deze week een duurt tot ongeveer eind oktober."

Meer informatie

Meer informatie? Dan kunt u terecht bij Joël Eichler, Senior adviseur Economische Zaken, via telefoonnummer 14 0187 of de mail.