Melissant - Tot en met vrijdag 28 mei 2021 wordt gewerkt tussen de Parallelweg en de rotonde Noorddijk in Melissant. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg afgesloten. Vanaf 31 mei tot en met 2 juli is er 5 weken stremming bij de entree van Melissant. Melissant is dan alleen bereikbaar via de rotonde aan de Noorddijk. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid, lees hieronder meer.

Vervolg

Op het weggedeelte bij Melissant en Dirksland is de verkeerssituatie niet optimaal. Dit heeft meerdere oorzaken. Op de kruisingen bij de Staakweg en de Oudelandsedijk gebeuren regelmatig ongevallen. Daarnaast rijdt op een groot gedeelte van de weg naast het doorgaande verkeer ook langzaam rijdend landbouwverkeer. Dit belemmert de doorstroming en heeft soms gevaarlijke inhaalmanoeuvres tot gevolg. Om de verkeersveiligheid en de doorstroming op dit gedeelte van de N215 te verbeteren, heeft de provincie samen met gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta een maatregelenpakket opgesteld. Lees hieronder meer.

Afsluiting

De omleiding ter hoogte van de Parallelweg en de rotonde Noorddijk in Melissant, staat ter plaatse aangegeven met gele bebording. Soms worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Meer informatie HIER.