Middelharnis - Het Bestuur van Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk: "Door corona is het helaas ook dit jaar niet mogelijk om een traditioneel Koningsfeest te organiseren. Maar gelukkig hebben wij, in samenwerking Stichting Hart van Goeree Overflakkee, toch nog een aantal activiteiten bedacht om deze dag een feestelijk tintje te geven. Aangezien er geen kleedjesmarkt in het centrum gehouden kan worden, wordt dit jaar de kleedjes markt bij de mensen thuis gehouden. Dit kan echter alleen doorgaan als de huidige maatregelen versoepeld worden. Lees hieronder meer.

Iedereen die mee wilt doen kan tot en met 25 april haar/zijn adres doorgeven op de site van de Stichting Hart van Goeree Overflakkee. Dan zal op maandag 26 april een lijst/plattegrond worden gepubliceerd op diverse media. Deze Koningstuintjes markt zal dus plaats vinden om dinsdag 27 april tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Als het door gaat, zal het bestuur ook nog op zoek gaan naar het leukste versierde tuintje, dus meld je voor de zekerheid alvast aan.

Pakketten rondbrengen

Tevens kan men inschrijven voor een gratis oranje pakket. Dankzij sponsoren, gemeente en leden van Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk worden in het weekend van 23/24 april deze pakketten weer thuisgebracht. Dit jaar bestaat het pakket uit een doehetzelf tompoucen pakket, een vlaggenlijn van 5 meter, een schuifspelletje en een Rood/Wit/Blauwe kaars voor de dodenherdenking (gemaakt door mensen met een beperking, welke werkzaam zijn bij kaarsenmakerij Entrez). Per adres ontvang je maximaal 1 pakket.

Ps wil je helpen pakketten rond te brengen of een andere manier de activiteiten van de Oranjevereniging en de stichting Hart van Goeree Overflakkee te ondersteunen. Laat het ons weten via info@hartvangoereeoverflakkee.nl

Speciale vlag

Vorig jaar heeft Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk ook nog een speciale vlag uitgebracht. Deze is ook nog te bestellen via hartvangoereeoverflakkee.nl. Deze vlag van 1 bij 1,5 meter kost 15 euro.

Wij wensen iedereen alvast een feestelijke en gezellige Koningsdag, en een respectvolle dodenherdenking op 4 mei.