Goeree-Overflakkee - Bij een ongeval op de Battenoordsedijk in Nieuwe-Tonge is, op zaterdagmorgen in alle vroegte, een voertuig te water geraakt, waarbij één persoon gewond is geraakt en overgebracht werd met de ambulance naar het ziekenhuis te Dirksland. Het ongeval gebeurde kort na 04:00 uur 's morgens. Op zaterdagmiddag 3 april vond wederom een ongeval plaats, deze keer aan de Oudelandsedijk te Middelharnis. Lees meer.

Battenoordsedijk Nieuwe-Tonge

Het ongeval op zaterdagmorgen 3 april gebeurde kort na vier uur 's morgens. De brandweer rukte uit om te assisteren. Over de toedracht van het ongeval is (nog) niets bekend gemaakt.

Oudelandsedijk Middelharnis

Op zaterdagmiddag 3 april vond wederom een ongeval plaats, deze keer aan de Oudelandsedijk te Middelharnis. Meerdere hulpdiensten rukten uit voor een personenauto die van de Oudelandsedijk af, tegen een boom was gereden. De bestuurder stond vrij snel weer naast de auto en leek niets te mankeren. De bijrijder werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis te Dirksland. Over de toedracht van dit ongeval is ook (nog) niets bekend gemaakt.