Goeree-Overflakkee - "Op dit moment is er al ruim €1600,- opgehaald, maar we kunnen er met elkaar voor zorgen dat dat veel meer wordt!" Jette en Sanne, beiden 10 jaar, zijn een fantastische doneeractie gestart. Ze willen geld ophalen voor de stichting STOPhersentumoren. De moeder van Jette heeft een tumor in haar hoofd, helaas is er voor haar geen behandeling meer mogelijk. De twee vriendinnen besloten om geld op te halen om andere mensen die te maken krijgen met een tumor te helpen. Lees hieronder meer en bekijk de video van de meiden.

Toffe meiden

Deze toffe meiden, met het hart op de juiste plaats doen dit door onder andere lege flessen op te halen in Middelharnis/Sommelsdijk of door bijvoorbeeld glas naar de glasbak te brengen in ruil voor een donatie.

U kunt iets doen!

Heeft u lege flessen? Dan kunt u contact opnemen via de mail: janneliesroon@gmail.com. U mag ook mailen als deze toffe meiden een donatie op mogen komen halen.

Direct online doneren in hun digitale collectebus kan ook via deze link naar stophersentumoren.digicollect.nl/jannelies-roon.