Goeree-Overflakkee - De provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat, de gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland en de provincie Zeeland werken samen aan de verbetering van de veiligheid, doorstroming en duurzaamheid van de N59. Help mee door een vragenlijst in te vullen. "Gebruik je weleens cruise control, meesturende verlichting of andere slimme functies in de auto als je op de N59 rijdt? Laat ons weten waarom wel of niet!" Lees hieronder meer.

Vervolg

Als bestuurder kun je sommige taken rustig aan je auto overlaten. Bijvoorbeeld remmen om een botsing te voorkomen, inparkeren, een vaste snelheid aanhouden (cruise control) of de koplampen mee laten sturen.

Deze slimme functies kunnen helpen het verkeer veiliger te maken. De komende periode onderzoeken we hoe we het gebruik van dit soort functies op de N59 kunnen verhogen. Je kunt ons daarbij helpen door een korte vragenlijst in te vullen. Het maakt daarbij niet uit of je die slimme functies (nog) niet of juist wel gebruikt. Invullen duurt maximaal twee minuten. Alvast bedankt voor je hulp!

>>>NAAR DE VRAGENLIJST<<<

Heb je nog vragen over dit onderzoekje? Neem dan contact op met Pim Balt via tel. 06 8258 3723 of mail via info@n59vandetoekomst.nl.