De Nederlandse Vissersbond roept alle leden op die (in de toekomst) in de EEZ van het Verenigd Koninkrijk willen vissen, te controleren of zij op deze lijst staan en of de gegevens juist zijn. Leden die nog niet op deze lijst staan, maar wel een vislicentie voor de EEZ van het VK willen ontvangen, kunnen zich aanmelden. Lees hieronder meer.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de Nederlandse Vissersbond via tel. 0527-698151 of via de mail: secretariaat@vissersbond.nl. "Wij zullen de overheid verzoeken om nieuwe schepen op de lijst te plaatsen of gegevens te wijzigen."

Definitieve vislicenties EEZ VK

Tot en met 21 januari 2021 zijn er tijdelijke vismachtigingen verleend voor EU-vissersvaartuigen die in de EEZ van het VK vissen. Voor de periode na 21 januari zal het VK de bij hun bekende EU-vissersvaartuigen rechtstreeks per mail een definitieve vislicentie toesturen. Hiervoor verzamelt de RVO deze week in samenwerking met de PO’s de correcte bedrijfsgegevens en de actuele mailadressen. Naar verwachting zullen de definitieve vislicenties deze week verstuurd worden. Zodra de Nederlandse Vissersbond hier meer informatie over heeft, zullen wij onze leden op de hoogte brengen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Jacob Snoek via 0527-698151 of via de mail: secretariaat@vissersbond.nl.