[Er is een update gedaan betreffende de collectes voor St. Oost Europa. Op de gemeentelijke website stond een fout en deze aangepast. St. Oost Europa collecteert NIET in december 2020]. Goeree-Overflakkee - Om inwoners te informeren en voor te bereiden op collectes, publiceert de gemeente Goeree-Overflakkee, maandelijks haar collecterende stichtingen/instellingen. Op Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF), vindt u het jaarlijkse collecterooster van de gemeente Goeree-Overflakkee. Bekijk het collecterooster van december 2020 hieronder.

Collecterooster december 2020

Week 49 (29 november tot en met 5 december)

Week 50 (6 tot en met 12 december)

Week 51 (13 tot en met 19 december)

Week 52 (20 tot en met 26 december)

Week 53 (27 december tot en met 2 januari) Vrije periode

Tips

  • Wanneer iemand bij u aan de deur komt om te collecteren, kunt u op onderstaande dingen letten:
  • De landelijke collectes worden altijd duidelijk van tevoren aangekondigd;
  • Een collectant moet kunnen laten zien dat hij of zij verbonden is aan een bepaalde organisatie, bijvoorbeeld door een speciaal identificatiebewijs;
  • Een ‘ouderwetse’ collectebus moet gesloten en verzegeld zijn;
  • Bij twijfel kunt u het centrale adres van de collecterende organisatie bellen. Ook kunt u kijken onder deze link of contact opnemen met het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) via 020-4170003.

Meer informatie vindt u onder deze link.

Let op! Het genoemde collecterooster betreft een reservering, dit betekent niet automatisch dat er een vergunning is verleend. Neem bij twijfel contact op de gemeente via tel. 14 0187.