Ouddorp, Brouwersdam - Vanaf 25 november 2020 verkoopt Beachclub ‘t Gorsje de mooiste kerstbomen. "Aan het strand van de Brouwersdam bent u van woensdag tot en met zondag welkom voor een wandeling, versnapering en het kopen van uw Kerstboom. Natuurlijk hebben wij de mooiste Nordmannen en Sparren geselecteerd. Maar niet alleen dat. Om de service compleet te maken, kunnen wij de Kerstboom ook aan huis bezorgen en planten wij i.s.m. de stichting ‘Trees for All’ voor iedere verkochte boom een boom terug." Onder het adagium: ‘samen sta je sterker’ is de beachclub al jaren maatschappelijk bezig en past de samenwerking met de stichting dan ook in de core business. Lees hieronder meer.

Vervolg

Het team van Beachclub ‘t Gorsje staat enthousiast voor uw klaar. Naast kerstbomen zijn er leuke Kerstcadeaus terug te vinden en zijn er diverse versnaperingen om direct te nuttigen of om thuis op te warmen. Daarnaast heeft de beachclub een sushi bezorg service opgezet, met elke week leuke specials. Beachclub ‘t Gorsje heeft de corona tijd aangegrepen om nieuwe concepten te bedenken om 2020 zo toch nog tot een succes te kunnen maken. Directeur Kerstbomen is Jochem Assenberg: ‘Ik ben een echte Kerst-freak en wij hopen als team de mensen wat sfeer en warmte te kunnen bieden. Het zijn rare maanden, maar samen maken wij er het beste van.’

Om ook de voedselbank een steuntje in de rug te geven, wordt er gewerkt met soupalicious. Voor elke verkochte liter soep, gaat er ook een liter als donatie naar de voedselbank. Tevens is het mogelijk iemand een Kerstboom cadeau te doen. Het team van ‘t Gorsje bezorgt de boom dan aan huis, met een persoonlijk boodschap van de gever. Jochem: ‘Wij krijgen sinds het begin van corona zulke leuke reacties van gasten en willen iedereen nogmaals bedanken. En natuurlijk hopen wij dat de gasten de komende tijd een boom bij ons halen.’ Meer informatie vindt u op onze Facebook pagina: Beachclubtgorsje.

Tekst Beachclub ‘t Gorsje, Brouwersdam buitenzijde 2, 3253 MM Ouddorp.