Goeree-Overflakkee - In de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in Middelharnis hangt een prachtige (Kerst-)Quilt die wordt verloot voor de stichting KinderenKankervrij (KiKa). De Quilt is gemaakt door De Quiltgroep van Bep Bazen uit Herkingen. Kees Witte, ambassadeur voor KiKa Goeree-Overflakkee vertelt: "Bep Bazen is al jaren enthousiast met quilten bezig en heeft al heel wat prachtige quilts gemaakt. Er werd volgens de oude regels van 'de quilt' gewerkt, maar ook zoals Bep zelf werkt, met ruimte voor eigen inzichten en het toepassen van opkomende inspiraties. De (Kerst-)Quilt heeft een afmeting van 140 bij 130 centimeter heb ik me laten vertellen." Lees hieronder meer.

Data en tijden expositie Kerst Quilt

Vanaf 15 september tot en met 14 oktober 2020, tijdens openingstijden van de Bibliotheek Kerkepad 11 in Middelharnis bent u van harte welkom de (Kerst-)quilt te komen bekijken én lootjes te kopen voor het goede doel: KiKa.

Op woendagmiddagen is Kees Witte zelf aanwezig om de loten te verkopen in de bibliotheek de loten zijn 1 euro per stuk. Hij vertelt u graag meer over Kika Goeree-Overflakkee. Ook kunt u loten bestellen bij Kees Witte Fazantstraat 3 in Sommelsdijk telefoon: 06 3377 8717 en bij Bep Bazen Sint Elizabethstraat 17 in Herkingen telefoon: 06 228 292 39.