Dirksland - De provincie Zuid-Holland werkt tijdens het weekend van 28 augustus 2020 aan de nieuwe rotonde Staakweg en aan de Aarddijkswal van de N215 bij Dirksland. Na dat weekend wordt ook de oude provinciale weg (N215) bij Melissant afgewaardeerd. Een afsluiting geldt tot 6 december 2020. Verkeer wordt vanaf vrijdagavond 21:00 uur, omgeleid via de Julianaweg en de Noorddijk. Lees hieronder meer.

Verkeershinder en omleiding

Vanaf maandag 31 augustus 07.00 uur tot en met zondag 6 december 15.00 uur is de oude provinciale weg (N215) bij Melissant afgesloten voor alle doorgaande verkeer. Het verkeer vanuit Melissant richting Stellendam kan omrijden via de Molendijk en de Julianaweg. Het verkeer vanuit Melissant richting Dirksland kan via de Noorddijk over een stukje van de oude provinciale weg de nieuwe N215 op.

Werkzaamheden onderdeel van project ‘N215 Omleiding Melissant-Dirksland’

De oude provinciale weg (N215) krijgt een nieuwe deklaag en wordt versmald, omdat de weg afgewaardeerd wordt. Het is namelijk de bedoeling dat het verkeer straks over de nieuwe N215 rijdt. De nieuwe N215 tussen Melissant en Dirksland is één van de maatregelen om de verkeersveiligheid en de doorstroming te verbeteren. Dit is een project van de provincie Zuid-Holland samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta.

Blijf op de hoogte via gratis sms-alert

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden met de gratis sms-alert. Informatie over de werkzaamheden, als deze uitlopen of eerder zijn afgerond, wordt verspreid via de sms-dienst. Aanmelden kan door PZH (Provincie Zuid-Holland) N215 AAN te sms’en naar 1008.