25 augustus 2020, Ooltgensplaat - Afgelopen weekend was een mooie start van de festiviteiten op Buutenplaets bij de Galathese haven tussen Ooltgensplaat en Oude Tonge. "Regen en windkracht 6 was voor performance theatergroep Taylormade zaterdag geen probleem. Hun 'spoken word', dans & muziek was een frisse en dynamische start van dit Buutenplaets weekend. Bezoekers en organisatie hebben genoten!" In het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 september is er een vervolg en een ieder is weer van van harte welkom... lees hieronder meer.

Vervolg

"Zondag hebben de mannen en dame van Ongeregeld met hun Polder Cajun de zon opgeroepen voor de tweede act van die dag : Dave & Arjan zonder-the-Kik. Zij speelden in onvervalst Rotterdams hun toffe akoestische nummers. Bekijk de relaxte sfeer op de foto's hieronder en bekijk de Facebookpagina van Buutenplaets. Kom zaterdag 5 en zondag 6 september eens kijken!"

Weekend 5 & 6 september

"Zaterdag 5 september slaan we een generatie over: Mirian Zimmerman gaat, geïnspireerd door Hollandse luchten, schilderen met grootouders en kleinkinderen. Aanmelden via Facebook. Zondag 6 september vanaf 13 u muziek van Amber & Jasper en the Charades. Goochelkunsten door Ollie Quist en een tuin vol speelplezier."

De toegang is vrij, maar vanwege Corona-beperkingen is er plaats voor maximaal 150 personen. Bezoekers wordt gevraagd hier rekening mee te houden!