Ooltgensplaat - "Het is een zomer waarin alles anders loopt. Door corona gaat veel niet door. Buitenspelen blijft gezond, als je maar een beetje afstand bewaart." vanaf 5 augustus 2020 organiseert de jeugdfaculteit van (dorpsraad) Ooltgensplaat een aantal vakantie-activiteiten. Natuurspeeltuin de Buutenplaets is daarvoor dé ideale locatie. Op woensdag 5 augustus jeugdtheater met de voorstelling ‘waar moet ik mijn ballon laten?’ door Bart van Lieshout en op vrijdagavond 7 augustus vanaf half acht een drum-cursus bij het kampvuur voor tieners. Lees hieronder de verdere agenda!

Vervolg agenda

  • Op woensdag 12 augustus de creatieve workshop ‘van kei naar edelsteen’ door Mira Woutersen.
  • Op zondag 23 augustus glaskunst zelf maken met hulp van Moniek van Munster. Vanzelfsprekend lekker ravotten maar ook boswachter Tim is er om te vertellen wat groeit en bloeit.

Alle kinderactiviteiten starten om 13 uur en zijn gratis. Medewerkers van de Buutenplaets zorgen dat alles veilig verloopt.

Meer activiteiten zijn gepland, hierover wellicht later meer. Natuurspeeltuin de Buutenplaets is gevestigd aan de Galathese haven, tegenover paviljoen Sluishaven aan de Mariadijk 2, Ooltgensplaat.