Goeree-Overflakkee - "Goed voorbeeld, doet goed volgen!" Dit geldt zeker voor de tuintjes-rommelmarkt die gehouden werd in Stellendam. Nadat de inwoners van dit dorp een zeer geslaagde "markt in eigen tuin" organiseerden, volgen nu meerdere dorpen (en een straat) op ons eiland op 22 en 29 augustus 2020. De dorpen Nieuwe-Tonge, Dirksland, Melissant en Achthuizen, Goedereede organiseren ook tuintjes-rommelmarkten, evenals de Fazantstraat in Sommelsdijk: "U doet toch ook mee!" Woonvoorziening Molenzicht in Dirksland doet ook mee en de Tuintjes-rommelmarkt in Middelharnis is verzet naar september. Lees hieronder verder.

1 aug. -Tuintjes-rommelmarkt Fazantstraat Sommelsdijk

-DEZE ACTIVITEIT HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN- Voor meer informatie over de tuintjes-rommelmarkt op 1 augustus in Fazantstraat Sommelsdijk: zie bijgevoegde flyer.

22 aug. -Tuintjes-rommelmarkt Nieuwe-Tonge

Op zaterdag 22 augustus wordt van 10:00-15:00 uur een tuintjes-rommelmarkt gehouden. "Ook in Nieuwe-Tonge hebben twee jonge meiden (13) het plan opgevat om een tuintjes-rommelmarkt te organiseren. Omdat de kleedjesverkoop op Koningsdag niet doorging en er hiervoor al veel spulletjes vergaard waren zochten ze naar een manier om dit toch te kunnen verkopen. Een datum werd geprikt en ze hebben een mooie folder gemaakt en verspreid in het dorp. Nog diezelfde dag kwamen er al veel aanmeldingen binnen."

Op zaterdag 22 augustus van 10.00 tot 15.00 uur is het zover en zullen er door het hele dorp Nieuwe-Tonge tuintjes worden opengesteld waar van alles te koop is. U vind er onder andere tweedehands speelgoed, sieraden, lekkernijen, 2e hands huisraad, legerspullen, zelfgemaakte kaarten en nog veel meer!

U bent van harte welkom deze dag in Nieuwe-Tonge! Een plattegrond met deelnemende adressen is ook verkrijgbaar (adres Burg. Overdorpstraat 18 en op Burg. Sterkplein 17). "We verzoeken u wel de RIVM-regels in acht te nemen en vragen u ook om deze dag met kleingeld te betalen."

Wilt u zich nog aanmelden of heeft u andere vragen? Dat kan op tuintjesmarktNT@gmail.com. Graag tot ziens!

29 aug. -Tuintjes-rommelmarkt Achthuizen

Op zaterdag 29 augustus wordt er van 10:00 uur tot 16:00 uur een Tuintjes-rommelmarkt georganiseerd in Achthuizen. Zin om mee te doen? Meld je dan aan via de mail: tuintjesmarkt8huizen@outlook.com.

Organisatie: "Door als bezoeker de aangegeven pijlen te volgen, bezoek je ook daadwerkelijk alle tuintjes die meedoen. Ook kun je een prijs winnen, informeer hiernaar! Houd je aan de coronamaatregelen: houd 1,5 meter afstand en was of desinfecteer je handen regelmatig. Iedereen met een tuin of oprit die spulletjes wil verkopen kan meedoen!"

Zie bijgevoegde flyer voor Tuintjes-rommelmarkt in Achthuizen.

29 aug. Tuintjes-rommelmarkt Dirksland

Op zaterdag 29 augustus 2020 wordt er van 09:30 uur tot 15:00 uur een Tuintjes-Rommelmarkt georganiseerd in Dirksland. Ook zin om mee te doen? Vol=NIET vol. Opgeven via de mail: samantha-27@live.nl. Zie verdere info flyer hieronder!

29 aug. Tuintjes-rommlemarkt Woonvoorzieing Molenzicht in Dirksland:

Molenzicht: "Wij doen ook mee met de tuintjesmarkt van Dirksland!!! Op zaterdag 29 augustus van 9.30-15.00 uur. Woonvoorziening Molenzicht. Molenzicht 85a. Houten spullen Kettingen, armbanden Kaarten Snoep en koekjes Handwerken allerlei Plantenpotten Mod podge-spullen/ Gesso Dennenappel-uilen En...rommeltjes"

-Zie flyer hieronder!

29 aug. Tuintjes-rommelmarkt Park de Ventjager (Steigerdijk) Ooltgensplaat

29 aug. Tuintjes-rommelmarkt Melissant:

'Tuintjes rommelmarkt in Melissant' Op zaterdag 29 augustus zal er in Melissant een tuintjes rommelmarkt plaatsvinden. Aanvang 09.30 uur tot 14.30 uur. Er hebben zich al 65 deelnemers aangemeld, maar mocht je je nog niet aangemeld hebben dan kan dat nog. Iedereen in Melissant die wat spulletjes wil verkopen kan dat doen met een kraampje in z’n eigen tuin of oprit. Het kost niets. Maak een leuk kraampje van een tafel of een kleedje, een stoel er bij en de verkoop kan beginnen. Mocht je geen tuintje hebben of eigen inrit dan kun je wellicht bij iemand anders in Melissant terecht die wel een tuintje en/of eigen inrit heeft. Wil je mee doen geef je dan op bij Jan Legierse via 06-47490307 of per email: eaza08jm@gmail.com en geef even je adres door. De organisatie zorgt dan voor een plattegrondje met een looproute die men kan volgen voor de tuintjes rommelmarkt. Deze looproute zal ook bij diverse kraampjes te vinden zijn alsmede bij de plaatselijke supermarkt. De bezoekers van deze tuintjes rommelmarkt worden verzocht zich zoveel mogelijk aan de RIVM richtlijnen te houden, dus afstand houden van elkaar en regelmatig ook je handen desinfecteren. Er zullen in het dorp diverse mogelijkheden zijn om ergens een bakje koffie te drinken. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen met een prijsvraag en een leuke prijs te winnen."

5 sept. Tuintjes-rommelmarkt Den Bommel van 09:30-15:30 uur

Zaterdag 5 september a.s. wordt er tuintjesdag gehouden in Den Bommel. De regels om deel te nemen zijn simpel: - bouw je marktkraam of zet je verkoopwaar in je eigen tuin (Niet erbuiten i.v.m. vergunningen) - houd je aan de 1,5 m regels - geef je op uiterlijk 2 september, 12:00 uur per mail Aanmelden is nodig/gewenst voor de digitale overzichtskaart. Dat kan via tuintjesmarkt@roukens.org. Vermeld hierbij je naam en adres - tuin uitlenen mag, dan wel dat adres opgeven bij aanmelding - alles mag oude en nieuwe spullen - winkels mogen ook meedoen vanuit een tuin.

Tijdig opgegeven garandeert een vermelding op de digitale plattegrond. Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is alleen aansprakelijk voor de plattegrond en aanmeldingen. Verder is de organisatie niet aansprakelijk. Verkoop alleen op eigen grondgebied. Tevens dient iedereen zich te houden aan de corona regels. Zie flyer hieronder!

KLIK HIER voor meer info over: "Tuintjes-rommelmarkt-Middelharnis-verzet-naar-12-september