Middelharnis - Bezoekers van het Diekhuus kunnen hun culturele hart weer ophalen: "Eindelijk is het zover! Vanaf volgende week begint ons zomerprogramma! De komende weken zijn er films en theatervoorstellingen in onze film-/theaterzaal." Op 16 juli draait de film 'Kapsalon Romy' van regisseur Mischa Kamp, lees hieronder meer.

Filmhuis 16 juli Kapsalon Romy

"Op donderdag 16 juli 2020 vertonen wij om 20:00 uur de film 'Kapsalon Romy' van regisseur Mischa Kamp. Meer informatie over de film en de trailer ga naar hetdiekhuus.nl en kijk bij agenda-diekhuus."

€9,50 / Filmhuisleden en CJP €8,00, inclusief consumptie.

MAATREGELEN IVM CORONA

Er is geen pauze. Uw gratis consumptie ontvangt voor dat u de zaal in gaat.
Kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden en zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.

In verband met de Corona maatregelen gaan wij er vanuit dat u per huishouden toegangskaarten besteld. Dus koopt u bijvoorbeeld 2 kaartjes dan zijn dit 2 stoelen naast elkaar.

U ontvangt op de dag van de voorstelling van ons een e-mail waarin vermeld staat hoelaat wij u verwachten in het Diekhuus en welke stoelen voor u gereserveerd zijn.

Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer uw handen bij de ingang van het Diekhuus en houd 1,5 meter afstand.

"Via onze website en social media accounts op Twitter, Facebook en Instagram blijft u op de hoogte."