Regio - Op donderdagavond 11 juni (van 20:00-21:30 uur) organiseren VVD Goeree-Overflakkee en VVD Voorne gezamenlijk een webinar voor lokale ondernemers en andere geïnteresseerden: de MKB Factory. Te gast tijdens deze MKB Factory zijn Thierry Aartsen (VVD Tweede Kamerlid en MKB-woordvoerder) en Pieter van Klaveren (voorzitter MKB Rotterdam-Rijnmond). "Sinds de uitbraak van de corona-crisis hebben veel lokale ondernemers nieuwe en innovatieve manieren gevonden om te kunnen blijven ondernemen. De samenleving van nu vraagt namelijk om aanpassingen bij zowel burgers als ondernemers. En dat is niet altijd even makkelijk." Lees hieronder meer.

MKB-Factory

De VVD wil daarom in gesprek met lokale ondernemers om te kijken wat er goed gaat en om te kijken wat er nog beter kan. Daarom organiseren de VVD Goeree-Overflakkee en de VVD Voorne gezamenlijk op donderdagavond 11 juni van 20:00 tot 21:30 een online webinar voor lokale ondernemers: de MKB factory.

Tijdens het webinar beantwoorden Thierry Aartsen, Pieter van Klaveren en lokale VVD’ers vragen van ondernemers over de kansen en moeilijkheden van het ondernemen in tijden van corona. De centrale vraag is dan ook: “Kan de lokale overheid iets doen om je te ondersteunen als ondernemer?“

Ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar webinar@vvdgo.nl. Voor deze webinar wordt gebruik gemaakt van het online platform Zoom. Na aanmelding ontvang je meer informatie.