Sommelsdijk - Op maandagmiddag 18 mei 2020 om 13:49 uur werden de hulpendiensten gealarmeerd met de melding 'Voertuig te water'. Aan de Bekadeweg te Sommelsdijk heeft dan een ongeval plaatsgevonden tussen een motorrijder en een personenwagen, waarvan de motor in het water belandde. Oorzaak van het ongeval is onderzocht door politie. De motorrijder, een 26-jarige man uit Middelharnis kwam hard in botsing met een 25-jarige bestuurder van een auto uit Zwarte Waal. Lees hieronder meer.

Vervolg

Politie: "De ene partij kwam uit de richting van er Heerenweg en wilde oversteken bij de Bekadeweg, richting de West Havendijk. De motorrijder kwam daarbij tegen het voorwiel van het voertuig van de 25-jarige bestuurder (uit Zwarte Waal)." Volgens een getuige vloog de motorrijder met hoge snelheid tegen de auto, die daardoor 180 draaide..."

De motorrijder is daarbij zwaargewond en met twee gebroken benen afgevoerd naar het EMC in Rotterdam. De bestuurder van de personenwagen is niet gewond geraakt. Het oppervlaktewater reddingsteam van Herkingen heeft geassisteerd de motor uit de sloot te halen.