Goeree-Overflakkee - Bjorn Mierop is een officiële dronepiloot en hij komt uit Ouddorp. Bjorn werkt in deze corona-crisistijd vrijwillig met de redactie samen om met elkaar Goeree-Overflakkee nét dat beetje mooier te maken. Op Koningsdag, 27 april 2020, kan Bjorn jouw of jullie mooie straatboodschap of -bemoediging komen filmen met een drone! De redactie van Koole Media Service KMS publiceert in deze crisisperiode, tijdelijk gratis voor getroffen ondernemers op Goeree-Overflakkee (klik hier voor de actie) een stukje tekst met foto op de zakelijke pagina van www.iGO.nl. Lees hieronder verder.

Bjorn Mierop

Bjorn is een officiële dronepiloot en hij komt uit Ouddorp. Koole Media Service werkt samen met Bjorn en samen doen we een oproep: "Laat weten als je kosteloos een luchtfoto of -video gemaakt wil hebben van jouw positieve (straat-)boodschap of (appartement)activiteit zoals de Balkonbingo in Herkingen, tijdens deze coronacrisis." En nu dus speciaal een oproep voor Koningsdag 2020 op Goeree-Overflakkee!

Vervolg

Bjorn stelt zichzelf voor: "Zelf ben ik dronepiloot uit Ouddorp (in het bezit van vergunningen, certificaten, e.d. om commercieel te mogen vliegen). Op dit moment ga ik één dag in de week naar school, werk ik 4 dagen (BBL opleiding) en werk ik in de avonden, zaterdagen en vrije dagen voor mijn eigen bedrijfje. Gelukkig ben ik nog niet afhankelijk van mijn bedrijf, maar op dit moment zie ik wel dat mensen even geen prioriteit geven aan bijvoorbeeld luchtfoto's door de coronacrisis. Om mijn zaterdagen nu toch nog een beetje te vullen, werkt ik graag samen met iGO.nl."

Wat stellen we ons voor bij deze aanbieding?

Bjorn: "Ik las dat de inwoners van het appartementencomplex in Herkingen een gezamenlijke bingo hebben gedaan en toen dacht ik: ''Misschien is het leuk om te laten weten aan de lezers van iGO.nl dat ik bereid ben om kosteloos luchtfoto's/video's te maken van zulk soort mooie activiteiten op ons eiland Goeree-Overflakkee."

"In veel steden wordt met een drone gevlogen om een bemoedigende tekst of boodschap te filmen vanuit de lucht. Misschien kunnen we hier juist sámen iets mooi van maken op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee? Voorwaarde is wel dat de boodschap 50 meter van de aaneengesloten bebouwing afstaat. Dus "ruim" nemen!"

Meedoen/ aanmelden

Als je kosteloos een luchtfoto of -video gemaakt wil hebben van jouw positieve (straat-)boodschap of (appartement)activiteit zoals de Balkonbingo in Herkingen, tijdens deze coronacrisis, neem je contact met de redactie of Bjorn Mierop.

Maak gebruik van dit aanmeldformulier: bjornmierop.com/corona om je boodschap(pen) en/of steunbetuigingen aan te melden. Zodra je je hebt aangemeld, komt Bjorn Mierop filmen vanuit de lucht. Bjorn: "Na een dagje vliegen monteer ik dan de alle beelden tot één video." De video wordt gepubliceerd op iGOnl en BjornMierop.com. Deze kunnen later van de Facebookpagina iGO.nl gedeeld worden.

Extra informatie samenwerking KMS en Bjorn Mierop

Als je een drone piloot zakelijk wilt inzetten heb je altijd een drone operator nodig die zijn opleiding heeft gevolgd en in het bezit is van minimaal een ROC-Light drone certificaat. Deze vergunning wordt afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Bjorn Mierop Productions beschikt sinds 2019 over deze vergunning, ingeschreven onder nummer ILT-2019/44549. Zonder de ROC-Light vergunning is zowel de drone operator als de opdrachtgever in overtreding en is de vlucht niet verzekerd. Hiervan is bij bovenstaande actie dus geen sprake. Heb je op internet een drone piloot gezocht? Zorg er dan altijd voor dat deze drone pilot de benodigde vergunning heeft.