Goeree-Overflakkee - Het bekende radioprogramma Muzikale Hartewensen, wat elke week wordt uitgezonden via de lokale radio op Goeree-Overflakkee bij RTV Slogo, heeft ook in deze bijzondere tijd van het Coronavirus en alles wat daarbij komt kijken, de programmering aangepast. "Om ook op deze manier de luisteraar toch te kunnen laten genieten van geestelijke muziek bij de lokale omroep. We zijn te beluisteren op de oude vertrouwde tijd op de woensdag avond van 19:00 – 21:00 uur met het verzoek programma." Lees hieronder meer.

Muziek aanvragen

Tijdens de uitzending kunt u een lied of Psalm aanvragen via het nummer 0187-682630 of via het invulformulier op de website van RTV Slogo. De woensdagavond-uitzending van vanavond wordt voorlopig herhaald op vrijdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur.

Op de zondagmiddag van 16.00 – 18.00 uur is er een nieuw programma met de naam “Muzikale Hartewensen op Zondag” te beluisteren met twee uur lang geestelijke muziek non-stop elke keer door een andere medewerker van het programma samengesteld.

"We hopen dat u zo nog meer kunt genieten van Muzikale Hartewensen. Op 24 april bestaat het programma al weer 30 jaar op de lokale omroep op Goeree-Overflakkee. Het lag in de bedoeling om hier op 6 mei aandacht aan te besteden maar door de Coronacrisis zal dit op een later tijdstip plaats vinden."