Goeree-Overflakkee - Renewi rijdt aanstaande vrijdag 10 april 2020 de normale ophaalroute. De ophaalroute voor gft-afval (bruine container) in Goedereede, Ouddorp en Stellendam van maandag 13 april is vervroegd naar zaterdag 11 april. De gemeente vraagt inwoners om de container vóór 07.30 uur aan de straat te zetten. Neem voor vragen over niet geleegde containers contact op met Renewi. Lees hieronder verder.

Gewijzigde papierinzameling vanwege coronamaatregelen

Vanaf 6 april wordt het oud papier (tijdelijk) op doordeweekse dagen opgehaald. Verenigingen en vrijwilligers worden gedurende die periode niet betrokken. Dit om de veiligheid van de vrijwilligers, de medewerkers van Renewi en de inwoners van Goeree-Overflakkee te waarborgen. In de geactualiseerde afvalkalender kunnen de inwoners zien op welke dag zij de blauwe papiercontainer aan de straat kunnen zetten. Kijk onder deze link en voer uw postcode in om te weten wanneer uw container wordt geleegd.

Let op! Voer uw postcode in zonder spatie. In het tweede vakje zet u uw huisnummer. Werkt het nog niet? Check een buuradres aan dezelfde kant als waar u woont.

Neem voor vragen over niet geleegde containers contact op met Renewi via e-mailadres goeree.overflakkee@renewi.eu of telefoonnummer: 0800 354 50 00.