Regio - Politie Haringvliet: "Samen met een collega heb ik nachtdienst. Zit ik net tegen haar te vertellen dat ik eigenlijk best wel trots ben op de Nederlanders, want ondanks een koude start, zag ik nu foto's van lege stranden en uitgestorven straten in de grote steden. Het is verlaten op straat en allebei verwachten we niet zo veel van deze zaterdagnacht. Tot we rond 23:00 uur een melding krijgen. 'Wil je gaan naar een huis waar een feestje gehouden wordt'." Lees hieronder meer.

Vervolg

Ik zeg nog in mijn naïviteit het zal wel iemand zijn die in zijn eentje er toch wat van probeert te maken. Eenmaal bij de woning is er toch hoorbaar iets aan de gang. We lopen verder en wat schets onze verbazing we treffen gewoon een slordige 15 jongeren aan, welke een garage hadden omgebouwd tot een halve discotheek.
HOE DAN?!
De anderhalve meter was inmiddels gereduceerd tot 20 centimeter, om over het gedrag van de meeste jongeren maar te zwijgen....en ik snap dat je er lachgas bij nodig hebt, want wij konden er niet om lachen. Jullie straks trouwens ook niet meer, want de officier van justitie gaat beslissen wat er uiteindelijk voor rekening op de deurmat valt.

Nog even voor de duidelijkheid, omdat de jeugd toch wat problemen heeft om het te begrijpen, zal ik het nog 1 keer duidelijk uitleggen (voor de gevoelige lezers vanaf hier moet u een stukje doorscrollen).

Misschien kan je de lachgas flessen bewaren en deze later vullen met zuurstof, omdat je met je gedachteloze harses de kans op besmetting wel erg groot maakt voor jezelf en voor je dierbaren. Toon ruggengraat en hou je aan de regels...

Voor de rest ben en blijf ik trots op Nederland! Al baart dit me wel even kopzorgen, kan ik u vertellen.